22 mars 2008

Akvariet i Bergen

Da vi stod opp i dag var det solskinn!! Så da bestemte vi oss for å dra på Akvariet. Familien Glåm på tur....
Første stopp; pingvinene. Denne pingvinen lå lenge og så på lillegutt.
Lillejenta følger også spent med.
Ikke lenge etter at vi kom dit var det mating av pingvinene og selene. Selene holdt også show. Her skal den ene av dem hoppe og treffe ballen. Den greide det på tredje forsøk!

Inne var det krokodilleutstilling, men her var det vanskelig å få skikkelige bilder. Dette er en ubåt som ungene kunne sitte i og kjøre. I akterenden av båten var det filmframvisning av diverse dykk.
Lillegutt ser på selene.

Steinbit

Eldstejenta foran pingvinene.
Den ene pingvinen lagde et privat show for oss der den plasket rundt.
Rett før vi skulle dra mistet lillegutt smokken sin ned i vannet til pingvinene. Han ble først litt forvirret, før han ble fortvilt og ropte; "musse min, musse min!!"
Alt i alt fikk vi en kjempefin dag. Ungene storkoste seg, selv om jeg tviler på at lillejenta ikke skjønte så veldig mye av det. Da vi skulle dra hjem skyet det til og det begynte å snø lette snøfnugg. Vi fikk to timer hvor vi koste oss skikkelig i Akvariet, og det er vi godt fornøyd med.
Nå venter vi på at ungene skal legge seg slik at vi kan kose oss med lammelår og fløtegratinerte poteter. Senere blir det vel også et slag kort. Ha en fortsatt fin påskeaften!





2 kommentarer:

TM sa...

Flotte bilder, men hvem er han suringen i midten på det øverste bildet?! Hi hi... ;-P

Ankestin sa...

Hi, hi.... Skulle sett det første bildet jeg tok... Måtte be om å få ta ett til....