27 november 2011

Booster galla 2011

Hvert år har firmaet jeg jobber i interne salgskonkurranser. Disse er både konkurranser med kategoripremier, månedspremier, kvartalspremier og årspremier for lag, samt årspremier for enkeltpersoner.

I året som gikk (oktober 2010-september 2011), gjorde vi det bra i vår avdeling. Vi fikk dermed beskjed om at vi var blant de 10 beste salgsstedene i Norge og ble invitert til Oslo for å delta på Booster Galla 2011. De andre 9 som var invitert pga god insats i vår konkurranse var alle fra Gardermoen, så det gjorde oss litt extra stolt:-)

Tidligere hadde vi vunnet 1 kategorikonkurranse og 1 månedskonkurranse, så vi hadde allerede tatt med oss premier på 1500,- i gavekort hos G-sport.

På gallaen skulle de 5 beste teamene få premier. For hver  premie var det 3 nominerte, og da vi ikke ble nominert før på 3.premien og ikke vant den, skjønte vi at vi virkelig hadde gjort det bra! Pulsen steg, og da vi ble utropt til vinnere av 2.premien var jubelen rundt bordet vårt like bra som den hadde vært for 1.premien! Vi vant hvert vårt gavekort på 7000,- hos G-sport!  



Vi fikk også med oss en stor sjekk som vi har stilt ut på jobben:-)
Egentlig burde det stått totalsummen på alle gavekortene på denne sjekken, det hadde vært stiligere. Nå tror alle at vi fikk 7000,- på deling, og da hadde det ikke blitt så stor premie....

I tillegg til at vi i fellesskap vant 2.premien i lagkonkurransen, var to av mine kolleger nominert i den personlige booster konkurransen. For å ha sjangs til å vinne denne, må man ha jobbet mest mulig av de dagene vi har klart dagsmålene våre, så for meg som jobber deltid er dette et uoppnåelig mål.

Gleden var uansett ikke mindre når en av mine kolleger stakk av med 1.premien og fikk med seg 100 000 skattefrie kroner!!! Vi andre jublet nok like mye som vinneren selv, som for en gangs skyld mistet både munn og mæle:-P

Som bevis på seieren fikk hun med seg en stor sjekk med bilde av øvertste høvding og en sølvkoffert med "tusenlapper" som ogs å hadde bilde av sjefen. Kofferten ble det selvsagt mye morsomt med, og den gikk på rundgang rundt bordet til oss andre:-)

Måtte bli avbildet med kofferten jeg også:-)

Nå er vi igang med ny konkurranse, men sannsynligheten for å vinne så mye som sist år er liten. Dette fordi vi får omsetningstall som er regnet ut fra fjorårets tall + en prossentvis økning. Disse tallene er skyhøye, men vi gir selvsagt ikke opp. Det er jo en god del kategorikonkurranser og månedskonkurranser vi kan prøve å vinne:-)

Alle foto; Thea

Ingen kommentarer: