26 april 2011

Påsketur i nærområdet

Denne påska har vi tilbragt hjemme. Søstra mi tok med seg mann og barn og kom på besøk, og da var det greit å finne på noe sammen.

Ett av ønskene besøket vårt hadde var at vi skulle ta oss en tur på badeland. Vi tenkte at da kunne vi gjøre litt mer ut av dagen, og la ut på tur "utasunds".

For å komme oss på badeland måtte vi da ta ferga fra Hollingsholmen til Gossen. Deretter var det utasundsferga fra Småge til Finnøya (denne ferga går også til Ona, men den turen tok vi ikke denne dagen).
 Denne dagen fikk vi knallvær, og ungene stod ute på panoramadekket så godt som hele overfarten. Fergeturen fra Småge til Finnøya tar ca 45 minutter.
 Bilferga Midøy
 Like ved fergekaia på Finnøya ligger badelandet "Håp i Havet".

For oss var dette helt perfekt. Det er ikke så veldig stort, og for oss som har både store og små barn var det oversiktlig og greit å følge med alle ungene.

Vi tok oss også en liten pause fra badingen, og da satte vi oss i rottingmøblene ved vinduene som vender ut mot havet og koste oss med en is.
Etter et par timer i bassenget begynte vi alle å bli slitne og sultne, så da gikk vi på Finnøy Havstuer og spiste middag. En litt fin vri her var at vi betalte en fast pris på oss voksne, og for barna betalte vi 10 kr pr år i alderen deres.

Det ble litt tid til overs etter at vi var ferdige å spise middag, så da ruslet vi rundt i nærområdet.

En fin dag ble avsluttet med fergetur hjem i solnedgangen, og denne kvelden sovnet alle 7 ungene nesten før de traff puten.

Ingen kommentarer: