29 november 2006

Oh, what a day....

Dagen i dag startet helt som vanlig med ei sur datter og en blid sønn. Etter å ha levert jenta i barnehagen, var det klart for å ta seg en tur på shopping for å få tatt ferdig de siste julegavene. Lillegutt er som en drøm å ha med seg, så problemet mitt i dag startet ikke før vi var vel hjemme igjen. Da oppdaga jeg at vi var fullstendig uten vann!! Og det ble oppdaga etter en tur på "lisjhuset"!!!! Gjett om det var trivelig da.... Da ble gode råd dyre, for de holder på med gravearbeid ved veien som går fra garasjen og ned til sjøen, så jeg skjønte at de sannsynligvis hadde gravd av vannledninga vår...! Jeg løp ned til naboen for å høre om de hadde vann, og det hadde de. Så da var det bare å hente ei bøtte og få tatt med seg vann derfra til å få skylle ned i do. Heldigvis kom vannet tilbake i 15-tida, selv om det da ikke så spesielt lekkert ut.... Bestandig like lite trivelig når slike ting skjer. Man er jo så fullstendig hjelpesløs uten vann!!!!!

2 kommentarer:

TM sa...

Skjønner problemet! Vi har vært uten vann i korte perioder når de har jobbet med ting i blokka. Synes det er tungvint enda det er annonsert på forhånd! (man blir fort hjelpeløs i vår moderne verden....)

Ankestin sa...

Det er helt sikkert! Vi skjønte jo ingenting om hva som hadde skjedd og om/når vi kunne få vannet tilbake.... Vanskelig å vite når det ikke er noen beskjeder å få!!