16 desember 2006

Ruskevær!!

I går var det skikkelig ruskevær her på nordvestlandet, med storm, lyn og torden og strømbrudd. Lynet slo ned skikkelig i Molde, så det begynte å brenne i trafostasjonen som forsyner Molde og omegn med strøm. Lynet slo ned her også, og den ene gangen var det så nært at jeg rakk ikke å begynne å telle før tordenet skrallet!! Go`jenta ble skikkelig redd da.

Ungene i barnehagen skulle egentlig på Gossen (øya i kommunen vår) for å være med på julegudstjeneste i går, og go`jenta hadde gledet seg til det lenge. Men på grunn av været ble turen utsatt til neste uke, så da får selvsagt ikke hun det med seg.... Men slik er det av og til. Det er ikke noe vi kan gjøre med naturkreftene.

Så etter at jeg hadde levert go`jenta i barnehagen, dro lillegutt og jeg for å shoppe de aller siste julegavene for i år. Dagen gikk og da vi var ferdige skulle vi hente eldstemann på sfo, før vi alle sammen skulle hente go`jenta i bhg. På tur hjem stanset vi på Rema 1000 i Julsundveien. Da blåste det skikkelig! Helt sikkert storm i kastene!! På tur inn på butikken, blåste smokken til lillegutt ut av munnen på ham og blåste kast i kast bortover veien!!! Jeg prøvde å løpe etter den, men det blåste for kraftig. Det var vittig å se ansiktsuttrykket til lillegutt, for han så helt uforstående ut!!!

Men i dag har været roet seg betraktelig, og det har blitt kaldere. Så nå kommer vel vinteren. Kanskje det er mulig å få litt julestemning snart??

Ingen kommentarer: