04 februar 2007

Ukens premie

Vi har begynt med et "premieringssystem" for å få go`jenta vår til å være flink å legge seg om kvelden. Tidligere har hun nemlig stått opp 15-20 ganger hver kveld og vært våken gjerne til kl 23!! Så for å få slutt på dette, måtte vi finne på noe lurt.... Så da fant vi ut at vi skulle gi henne et stjerne-klistremerke på kalenderen for hver kveld hun var flink å legge seg uten å stå opp. Når hun har klart 5 stjerner på rad, får hun en premie. Hittil har hun klart det to ganger og dermed fått to premier. Den første premien var å få bli med en barnehagekompis hjem etter bhg. Den andre premien var å få på kino og se den nye Olsenbanden jr filmen. Og det fikk hun i går. Det var suksess!! Hun og pappan var på kino i går ettermiddag, og hun var i ekstase da hun kom hjem. Det var virkelig en spennende dag! Så nå ønsker hun seg denne filmen på DVD til bursdagen sin.... Hun er godt i gang med å samle nye stjerner, så nå leter vi etter nye premier. Noen som har gode forslag????

2 kommentarer:

TM sa...

Så suverent!!

Å velge den type premier tror jeg er veldig lurt. Barna synes nok opplevelser er mer verdt enn leker, selv om de ikke alltid kan uttrykke det selv.

Ankestin sa...

Det er det jeg tror også, så det passet så fantastisk godt at den filmen hadde premiere på fredag. Det var en belønning som virkelig falt i smak. Ellers så er det egentlig litt lite å finne på her, synes jeg!! Samtidig så er hun veldig flink nå, og ikke så veldig opptatt av at vi skal feste stjerner på kalenderen. Så det er det jeg som gjør.... Nå har hun faktisk 9 på rad!!