17 mai 2007

17. mai 2007

Så har vi da kommet oss vel igjennom 17. mai feiringen dette året også. Det ble en fin dag med oppholdsvær og glimt av sol. Ikke så høye temperaturer, men det er jo bare å kle godt på seg.I år skulle toget gå fra byggefeltet på Hollingen. Mannen min kjørte meg og ungene dit for at vi skulle gå sammen med barnehagen. Det er endel vogner i den delen av toget....
Go`jenta har gledet seg i mange dager!! Hun har også "narret" farmora si til å kjøpe fløyter, selv om go`jenta og jeg kjøpte det to dager tidligere.
Toget stanser på skoleplassen, og her synger vi nasjonalsangen før det er tale for dagen og underholdning av skoleklassene i gymsalen. Her er barnehagen som i år gikk rett bak korpset.
Go`gutten koser seg i vogna. Han hadde eget flagg, fløyte og "vindfanger" og syntes det var spennende. Etterhvert slapp han dem ned, så pappa og farmor fikk sin fulle hyre med å plukke opp....
Lillejenta sovnet da toget begynte å gå, og sov gjennom hele seremonien på skolen.
Mens det var taler og underholdning i gymsalen, fant vi oss ledige plasser på skolekjøkkenet. Vi ventet på at kaffe og is-salget skulle starte. Det skjedde ikke før programmet var nesten ferdig. Har ikke tall på hvor mange ganger go`jenta og vennene hennes løp ut i gangen for å sjekke...
Mens vi var på skolen spiste go`jenta 4 (!) sandwich iser!! Den siste fikk hun til å spise da vi skulle gå hjem. Det må også sies at hun var veldig flink og kjøpte den siste helt alene. Hun var skikkelig stolt da.
Pappa og lillegutt koste seg med marsipankake.

Da vi skulle gå hjem hadde lekene begynt ute. Go`jenta ville veldig gjerne "fiske". Hun fikk en smørbukk med sjokolade på kroken, og ble veldig glad!
Da vi kom hjem skulle lillegutt legge seg, og jeg begynte å lage middag. I dag hadde vi biff og fløtegratinerte poteter. Ungene er ikke så glad i biff, så de fikk pølse i steden. Det faller i smak!
Go`gutten begynner å bli flink å spise selv. Det er mest med fingrene enda...
Vår lille dukke er blid som vanlig. Her har hun et skikkelig lurt smil. Tenk at den lille tulla mi har blitt 2 mnd allerede!!!
Vi har i allefall hatt en fin dag, og både store og små har kost seg. Go`jenta gleder seg allerede til neste år.... :-)




Ingen kommentarer: