20 mai 2007

Ny bil!!

Så er det gjort. Passaten vår er solgt, og vi har kjøpt oss ny bil. Denne gangen en Caravelle. Vi begynte å få lite plass i passaten.... Så mannen min dro natt til lørdag nedover til Tønserg for å hente bilen vi hadde kjøpt. Må si det var uvant å være alene hjemme. Han kom hjem igjen kl 22.30 i går kveld, helt ferdig etter den lange turen. På tur hjem dro han innom søsteren min og familien i Oslo. Det ble en positiv overraskelse for dem.

3 kommentarer:

TM sa...

Gratulerer med ny bil! Jeg syntes den så kjempefin ut, det synes gogutten også. Han ønsker seg også slik bil nå! Jeg sa at vi kanskje fikk prøve å sitte på en liten tur allerede på onsdag... Så får vi se da? ;-)

Gemalen ble ganske lang i ansiktet da han kom ut og så B stå utenfor ja! Vittig! ;-D

S10ne sa...

Fin! Grattis!!!!!!!!!!

Ankestin sa...

Thank u, thank u!! Spørs om det blir tur på onsdag.... Den er registrert som minibuss, så jeg har ikke lov til å kjøre den. Har faktisk ikke sittet i den enda jeg.... Men hvis vi får ordnet papirene kjapt så kan det hende det ordner seg. Hvis ikke får B ta dere med en tur.... Føler meg ganske hjelpesløs når jeg ikke kan dra noen plass hvor jeg trenger tvillingvogna (les Roseby for å gjøre de siste forberedelser til dåpen...).