26 april 2009

Ny datapult og bokhylle

På rommet til eldstemann har vi satt vår gamle stasjonære pc. Dermed har han pc på rommet, og eldstejenta har ps2. Det fungerer greit. Kanskje en sterkt medvirkende årsak at eldstemann ikke er her hver dag.....

I allefall så har gutten klaget på at det har vært trangt inne på rommet, og at han har lite gulvplass med tanke på legobygging etc. Så da vi var i Bergen i påska, kjøpte vi en ny datapult til å sette på rommet hans. Den gamle ga vi bort sammen med den ruvende kontorstolen på "gis bort på finn". Var heldige og fikk gitt dem bort samlet med en gang.

I dag har jeg montert den nye pulten (med veeeldig god hjelp av jenta mi på 2 år.....). I tillegg så hadde vi kjøpt en liten bokhylle, som også ble montert i dag. Rommet ble virkende større med en gang, og nå håper jeg at gutten vil trives bedre der nede :-).

Før
Etter
Så nå vet jeg hva gubben skal gjøre senere i dag; montere pc :-D


4 kommentarer:

irenebons sa...

D blei no kjempe bra da kjære:)flink du e:)

Ankestin sa...

Takk, takk!! Ble veldig fornøyd selv også. Liker godt å montere jeg :-) Så skrik ut hvis du har noe som skal monteres, vennen!!

Dessuten så er det slik at hvis man skal ha noe gjort, så er det som regel best å gjøre det selv...

irenebons sa...

Møblane til stua fær oss heldigvis ferdig montert;)men ska skrike ut visst d blir nokke anna;)

Haha enig i den siste du!!!;)Likedan her i huset;)hehe;)

Ankestin sa...

Uff, ja....disse mannfolka..... Kjekk å ha innimellom, men det skulle vært slik at vi kunne plukke dem frem når vi trengte dem :-D!!! Hi,hi.....