26 mars 2010

Vi er klar for vår!!

Nå går vi og venter på vår, og siden snøen er borte her hos oss, mener ungene at nå er det sommer :-). Merker på ungene at de er lei cherrox, vintersko og støvler, så når jeg kom hjem med nye joggesko og sandaler til dem, var det vill jubel i heimen. Det ble tett etterfulgt av bunnløs fortvilelse da vi sa at de dessverre må vente til det blir litt tørrere ute.


Blinkesko med fotball på for store gutter :-)

Sandalene blinker også :-)

Små prinsesser må ha prinsessesko. De har krone, og blinker :-)

Sandalene har også krone, og blinker :-)

Eldstejenta har foreløbig bare fått joggesko, så vi må vel etterhvert kjøpe sandaler til henne også. Hun har allerede (egentlig uten lov...) brukt dem ute, så de er ikke helt rene. Slik er det når mamman venter med å ta bilde.... :-P
Alle skoene ble kjøpt på EuroSko. Sandalene og skoene var i merket Ponny og er en sammensatt pakke. Sparer litt på det. Genialt for oss med flere unger.

Skoene til eldstefrøkna er i merket Timberland. Disse passet utrolig godt på foten hennes! Har sko i samme merke selv, og de er utrolig gode å gå i. Det er ikke så lett å finne sko til eldstefrøkna mi, for hun har bred fot og høy rist. Dette gjør at de fleste sko blir trange, og det finnes vel ikke noe mer ubehagelig enn sko som er vonde. Har funnet ut at det er ecco, timberland og viking som har de beste skoene for henne.

Så nå er vi klare for at våren skal komme for fullt slik at vi kan ta i bruk det nye fottøyet!!

2 kommentarer:

Anette {foreldremanualen} sa...

Kjempefine! Likte spesielt godt de hvite sandalene. Vi skal også en runde for å kjøpe inn litt vårsko nå til uka. :-)

Ankestin sa...

Er en deilig tid når man kan kjøpe inn sommersko. Da går det den rette veien!!! Måtte dessverre bytte de hvite sandalene for de ble for små (var utrolig små i størrelsen), så det ble rosa i stedet, men prinsessa ble fornøyd uansett hun!