07 januar 2007

Endelig ferdig!

Ja, det tok litt tid å få alt på rommet til go`jenta og eldstemann helt ferdig, men i dag ble det endelig i orden. Jeg har brukt endel tid på å male ferdig hyllene som vi skulle henge opp, og i tillegg så ble det jo full stopp i jula. Men i dag gjorde vi oss altså ferdig, og her er det endelige resultatet!
Egen hylle til kassettspilleren er greit å ha slik at den ikke blir herjet med. Skal kjøpe et cd-stativ til å sette ved siden av spilleren.

Go`jenta her en tendens til å gå opp og ned fra senga si for å hente bøker om kvelden. En hylle over lampa gjør at hun kan legge fra seg bøker der. Dessuten ble det et mer dempet lys fra nattlampa når hylla kom opp....
En hylle til porselensdukkene og et par hyller til bilder. Greit å slippe å spikre alt i veggene. Dessuten gjorde det seg med litt farger på veggene.
Bordet er gammelt og dukkesenga var min og søstra mi sin... Altså; 70-talls modell! Tror den fortsatt har originalfargen!!

Eldstemann fikk seg klokke til jul med tanta og onkelen min i Trondheim. Ungene kan ikke klokka enda, men det er jo greit å ha noe å øve seg på. Jeg har også hengt opp selvlysende stjerner på øverste del av døra (de har en tendens til å bli plukket ned hvis de henger for lavt...). Krokene bak døra er også veldig kjekk å ha. Som du ser er Kaptein Sabeltann beboer her også...

Håper du også synes dette så bra ut!? Vi ble i alle fall kjempefornøyd med resultatet. Rommet ble veldig intimt og koselig nå.

2 kommentarer:

TM sa...

Kjempefint! Ser at du har lagt ned en del arbeid her ja! Godt å bli ferdig med rommet i god tur før minstemann kommer da!

Ankestin sa...

Jo, men enda står rommet til lillegutt bare halvferdig.... Så han kommer vel til å sove inne hos oss til neste baby kommer.... Mangler fortsatt gulvteppe og gulv og taklister der inne. Er nesten ferdig med kunsten på skapdørene, da.