24 juni 2007

St.Hans 2007


I år skulle vi egentlig ta St.Hans feiringen her hjemme med båltenning i fjæra, men da det begynte å regne tidlig på dagen, fant vi ut at vi skulle rusle en tur opp i skolen for der skulle det være rømmegrøt salg. Vi ble enige om det, men så ringte mannen min til min onkel M for å gøre om de ble hjemme på søndag. Da fortalte han at de skulle på hytta i Lundalen sammen med søstra til tante J og hennes familie, og inviterte oss med også. Klart vi ble med!!! Har ikke vært der siden 2004!! Så vi pakket det vi trengte for å overnatte 1 natt (og det er ikke lite oppdaga vi...), og så dro vi oppover.
Da vi kom dit, var allerede de andre kommet, og ungene var ute og rodde i plastbåtene sine. AP skulle selvsagt være med!! Søstra til tante J har ei datter,C, som er ett år yngre enn AP, og de to leker seg bestandig fint sammen når de treffes. Her er de ute i båt sammen med KO.
To gode venninner som venter spent på St.Hans bålet!! Det var et skikkelig stort og fint bål!
Lillegutt synes også det er spennende med bålet!! Her står vi på brygga nede ved vannet og ser på bålet som blir mer og mer antent!!

Spennende, men litt skummelt!!Vi måtte selvsagt grille pølse på bålet. De ble ikke så veldig godt grillet, for det var så veeeeldig varmt ved bålet!!!
Noen er mer opptatt av det flytende enn pølsene... Boksene lå i en pose nede i vannet og holdt seg kald!!

Lillejenta koser seg med tante J.

Lillegutt syntes ikke det var noe morsomt å måtte legge seg (ny plass og greier også....), så han var oppe til kl 22.45!! Da måtte jeg holde ham med makt i senga vår til han sovna kl 23.15!!! Her sitter han sammen med KO og K.

Disse to småfrøknene var tidlig oppe på søndag..... Her spiller de othello.

Alt i alt fikk vi en veldig fin St.Hans feiring, og ser frem til flere koselige kvelder på hytta i Lundalen!!!

2 kommentarer:

TM sa...

Det så kjempekoselig ut! Det er så fint der! Husker at vi spilte en del Othello når vi var små..

Ankestin sa...

Var "rå" på othello.... Må ta oss en tur sammen en gang!!! Lenge siden sist du var der!!! Dessuten må jo JE få oppleve denne perlen.... :-)