01 november 2007

Min lille gutt er uheldig....

..... og i dag var han skikkelig uheldig!! Han er en veldig aktiv krabat (litt mindre nå som han er syk, men er IKKE sengeliggende...), og er høyt og lavt og skikkelig "klatremus". Men så er det jo slik da at av og til går det galt. I dag stod han på det nederste trinnet på tripp-trapp-stolen sin og så ut vinduet. Plutselig faller han og slår seg på stolen. Heldigvis står jeg rett ved siden av ham og hindrer at han faller hardt i gulvet..... Resultatet av fallet ble at han blødde både utenpå og inni munnen, og jeg trodde at han hadde slått hull i leppa. Heldigvis var det bare et sår utenpå munnen og at tennene hadde laget sår på innsiden. Tror ikke han blødde fra tennene. Han ble skikkelig redd selv også, men det tok ikke lang tid før han klatret igjen.
Måtte bare legge inn et bilde av minstejenta også. Hun har nå begynt å trekke knærne opp under seg i krypestilling. I tillegg har hun denne flotte stilen når hun leker på gulvet. Kan se ut som hun prøver å sette seg opp. Av og til går det veldig galt, og hun detter bakover og slår hodet skikkelig i gulvet. Det er rart hvor bra det går likevel!!!

2 kommentarer:

S10ne sa...

Uff, det blir noen knall og fall i den alderen der. Bra de tåler litt de små. Bra det gikk bra med han ihvertfall!

Så stor IK har blitt og så lys som hun er i håret! Lysere hun enn de andre?

Søte små ja!

Ankestin sa...

BLir noe knall og fall ja. Er vel ikke helt vant til det, for AP var bestandig så forsiktig... Men det er vel kanskje anderledes med gutter??

IK er noe lysere i håret enn de andre ja. De har mer rødlig hpår. Håret til AP blir bleika i sola, mens håret til IA blir bare mørkere og mørkere.