06 januar 2008

Bedre sent enn aldri.....

Det må innrømmes at etter at datamaskinen ble flyttet inn på det nye rommet i kjelleren, så blir det mindre tid tilbrakt på dataen. Det går selvfølgelig utover bloggingen min, men er kanskje til fordel for alt husarbeidet?!?! Skal prøve å holde dere oppdatert likevel!! Siden sist har det jo vært nyttårsaften, så GODT NYTT ÅR alle sammen!!! Vi har hatt ei travel jule- og nyttårshelg sammen med mamma, stefaren min og lillebror. Trivelig å ha dem besøk, men som alltid er det deilig å komme tilbake til normalen (ikke for å være ekkel, mamma....).Den første dagen etter at de reiste hjem, var det også barnehage og jobb igjen. Det var nok mest uvant for lillegutt som hele dagen gikk og spurte etter alle de som ikke var her. Mon tro hva slike små tenker. Den ene dagen er de her, og neste dag er alle borte.... Men det gikk seg raskt til da. Så nå er det bare døgnrytmen som må komme tilbake i kroppen. Har vært rotete hos oss alle i jula. Rett før jul fikk lillegutt enda en ny forkjølelse, og 2. juledag dro B-A til legevakten med ham. Han var ikke god i halsen stakkar, og det surklet fælt. Det var bare forkjølelesesvirus, men vi fikk en skikkelig fæl hostesaft for å ta knekken på den. Så da startet kampen om å få i ham den. Heldigvis var hosten borte på noen dager. Da var det lillejenta som igjen skulle bli forkjøla, men det gikk over forholdsvis fort. Nå håper vi at vi ikke får omgangssyken som "herjer" i området. Det ble mange late dager i romjula, og vi har kost oss masse!! Dette er fra nyttårsaften som vi feiret her hjemme. Ungene våre er livredd rakettene, så det er bestandig en utfordring. Eldstejenta våknet da det smalt som værst og var helt hysterisk. De to mindste sov seg gjennom det, men lillegutt var redd da vi skjøt opp raketter tidligere på kvelden.

De siste 3 ukene har minstejenta mi virkelig vært aktiv og lært seg nye ting. Hun har lært seg å sette seg opp og sitter nå veldig stødig, hun har lært seg å krype, sitte på kne og reise seg opp. Hun kan til og med holde seg fast med bare ei hand!! Så nå begynner hun å bli stor også. De andre synes nå det er artigere å lek sammen med henne, men blir litt lei når hun hele tiden skal klatre på dem.... Merker at det ikke er så mye baby lengre nå.
Til slutt to bilder jeg tok på lørdag. Det var et "merkelig" lys ute (regner med at det er pga at sola står så lavt....?). Her hos oss var det mørkt, men på Gossen (til høyre) og på holmene i julsundet var det sol. Vi kunne med det blotte øye se at vindmøllene på Harøya gikk, og vi så vairene på NATO-masten på Gossen.



2 kommentarer:

TM sa...

Så godt å høre at alle er friske og raske!

Veldig artig det bildet av de to smårollingene som sitter sammen på gulvet. Jo større vesla blir, desto mer "jevngamle" blir de! Kommer nok til å få mye morro sammen de to der! Ser også at vesla har fått samme lugg som storesøster hadde. Kjempesøt! :-D

Ankestin sa...

Var ikke friske og raske lenge gitt!! Har måttet begynt med cosylan til lillegutt igjen, for han har fått tilbake den ekle hosten sin. Lillejenta har også litt hoste, men heldigvis ikke så ille som broren....

Vittig at du sier det med at de blir mer og mer "jevngamle", for jeg har nemlig sagt at når de blir større kan jeg vel si at de er tvillinger!!!

Og luggen må vi ha!! Panneluggen er bare i veien når den henger ned...