02 januar 2008

Sydenturen er i boks!!!

Jeg vet vi er tidlig ute, men vi har allerede bestilt oss flybilletter til Tyrkia i høstferien!!! Så nå er det klart for sydentur i år også!!! Denne gangen skal også eldstemann være med, og du kan tro han ble glad da han fikk vite at han endelig skulle få til syden igjen!!! Vi skal reise sammen med mamma og stefaren min, så denne gangen er det like mange voksne som barn. Deilig det når vi skal noe og ting skal organiseres. Gleder oss iallefall kjempemasse, og hvis dere lurer på hvor vi skal bo, så kan dere se det her. Tror det fortsatt er ledige uker på sommeren hvis det er noen som planlegger sommerferie i på sydlige breddegrader.... Det er samme plass som vi var i høst, og bilder fra den turen kan dere se her.

3 kommentarer:

TM sa...

Så bra! Håper dere klarte å få tak i billige billetter! Norwegian legger ut mange billetter fra kr 179 i morra - men det er ikke sikkert det er til Tyrkia da!

Jeg har også drømt masse om Tyrkia de siste dagene og håper på at vi kan få oss en tur til høsten. Har planlagt at vi skal kombinere Camuyva med Denizil/Pamukkale og Istanbul. Men det er vel muligens litt tidlig å bestille billetter før minstemann er født? Vi har jo ikke bestemt oss for navn ennå - og det kan jo fremdeles bli jente også...! ;-)

S10ne sa...

Åh, jeg er så misunnelig! Har ikke bestemt oss for noe vi enda - tar det som det kommer.........

Så kjekt og ha noe og glede seg til :o)

Ankestin sa...

Nå har du det samme problemet som vi hadde i fjor; måtte vente med å bestille billetter til lillejenta var født!!! Heldigvis gikk ikke prisene så mye opp da. Fikk forholdsvis rimelige billetter (i allefall sammenlignet med hva de lå på da de ble lagt ut i høst...), men turde ikke vente lengre. Håper at de ikke legger ut billige billetter til Antalya.... Vi skal være borte i nesten 3 uker. Reiser nedover på en lørdag og hjem igjen på torsdag 19 dager etter. Blir skikkelig deilig!!!!!

Skal se at du klarer nok å overtale mannen din til en sydentur du også S10ne!! Bruk din kvinnelist!!!!