12 februar 2008

80 års feiring

På fredag fylte mormora til mannen min 80 år. Vi hadde organisert feiring for henne, mens bursdagsbarnet selv ante ingenting. Det var fleiping med at hun skulle i svømmehallen, i Tusten og kjøre snowboard og hoppe i strikk fra kran!!! I virkeligheten ble hun hentet med buss og kjørt til Romsdalsmuseet (hvor hun mente at hun pga alderen gled rett inn...), og til middag og kaffe på Gildehallen. Hun fikk en stor dag, og en opplevelse hun sent vil glemme. Her kommer noen bilder fra feiringen!Vi hadde ordnet med rullende tekst på bussen. Det stod; "O.... 80 år". Mange som glante når vi kom kjørende... AP og N gleder seg til å kjøre buss!!
Go`jenta mi koser seg!!


Minstejenta koste masse med tante M-L som tok turen helt fra Andørja i Troms.
Ikke lett å få tatt bilde av gutten min i bunaden (han stod ikke i ro på gulvet...), men på stellebordet klarte jeg det. En skikkelig stram kar!


Mens vi venter på middagen kan ventetiden bli litt vel kjedelig. Da er det greit å kunne ta en høneblund på fanget til pappa!

Etter middagen ordnet vi med tegnepapir og blyanter til ungene. De tegnet myyye til oldemor.

Bursdagsbarnet sammen med mannen min, som er hennes eldste barnebarn.
Ingen feiring uten marsipankake med bilde. Jubilanten syntes det var godt gjort at vi hadde et fint nok bilde av henne til å ha det på kaka!!!
Her er alle samlet. Jubilanten har etterhvert fått en ganske stor familie. 3 døtre, 7 barnebarn, 11 oldebarn og alle oss som er "inngiftet" i familien!





Ingen kommentarer: