Nei, du kan lage deigen samme dag! Og takk for at du ringte meg angående hvor mye hjortesalt det skal være i deigen. Jeg hadde skrevet 30 g, men det er alt for mye!!! (Får håpe det ikke er noen som allerede har laget av denne oppskriften....). Det skal være 4 ts!!!!
800 gr klippfisk 800 gr potet (gjerne mer potet enn fisk) 2 dl vann 2 dl olje 1 1/2 dl tomatpure 1-2 spansk pepper 2-3 løk
Potet og løk kuttes opp i skiver.
Ha olje i bunnen og deretter utvannet fisk, potet og løk legges lagvis. Ta i spansk pepper, tomatpure og held over vannet. La den koke til poteten er myk(stort sett ca 2 t). Du kan "riste" på gryta, men ikke røre i gryta. Poteten kan være litt vanskelig å få helt myk noen ganger, det er oljen som gjør det. Da kan du legge potetskivene i vann og koke det opp før du legger det i gryta sammen med alt det andre - går litt fortere da.
Velkommen til bloggen min! Jeg er glad du tok deg tid til å stikke innom, og jeg håper du vil ta deg tid til å legge igjen en liten hilsen til meg også!! Blir kjempeglad for alle tilbakemeldinger :-).
Jeg er ei jente som liker å reise mye!! Jeg har vært heldig og fått reist endel til nå i mitt liv, og håper det ikke blir stopp enda!! Barn er vel ingen hindring!!? Ellers er jeg nå godt gift og har tre søte små. Er veldig glad i å høre på musikk og å se gode filmer.
5 kommentarer:
Thank U :)
Du kan få bacalao-oppskrift i bytte om du vil?!?!? ;O)
Takker ja til et bytte!!
Bør man lage deigen kvelden før - slik man gjør med pepperkaker?
Nei, du kan lage deigen samme dag! Og takk for at du ringte meg angående hvor mye hjortesalt det skal være i deigen. Jeg hadde skrevet 30 g, men det er alt for mye!!! (Får håpe det ikke er noen som allerede har laget av denne oppskriften....). Det skal være 4 ts!!!!
Bacalao
800 gr klippfisk
800 gr potet (gjerne mer potet enn fisk)
2 dl vann
2 dl olje
1 1/2 dl tomatpure
1-2 spansk pepper
2-3 løk
Potet og løk kuttes opp i skiver.
Ha olje i bunnen og deretter utvannet fisk, potet og løk legges lagvis. Ta i spansk pepper, tomatpure og held over vannet.
La den koke til poteten er myk(stort sett ca 2 t). Du kan "riste" på gryta, men ikke røre i gryta.
Poteten kan være litt vanskelig å få helt myk noen ganger, det er oljen som gjør det. Da kan du legge potetskivene i vann og koke det opp før du legger det i gryta sammen med alt det andre - går litt fortere da.
Håper dette var forståelig!
Legg inn en kommentar