02 desember 2007

Travel helg....som vanlig!!

Denne helga har som vanlig gått kjempefort. I går formiddag fikk vi besøk av kompisen til mannen min og hans datter som er 6 mnd eldre enn lillegutt. De fant hverandre fort og lekte seg veldig fint sammen. De var veldig søte sammen!!
Lørdag ettermiddag var det klart for feiring av eldstemann sin 7 års dag sammen med familien. Siden han bor sammen med mammaen sin, skal han feire med klassekameratene der på mandag. Men vi feiret altså her i helga, og han var veldig fornøyd selv. Han fikk dessuten mye fint; playmobil-borg av farmor og farfar, lego-technics av morfar og J, penger av oldemor A, klokke av oss og mormor, bestefar O og onkel C, og penger av oldemor og oldefar på Eide.
Han ble veldig glad for klokken, men det spørs om han kan bruke den. Han klagde nemlig på at det klødde, så det spørs om han har nikkel-allergi. Da må vi i tilfelle bytte. Får håpe vi slipper det!!
I går var det jo også 1.desember, og da må vi jo selvfølgelig ha adventskalendere!! A og AP har fått hver sin sjokoladekalender.

Eldstejenta og lillegutt har hver sin kalender med "hjemmelagede" pakker. Det var spennende for lillegutt, og han ville gjerne ha alle pakkene med en gang!!!!

En spent gutt som tar gaven ut av sokken!!! Og det var sjokolade!! JIPPI!!!
Siden det nå nærmer seg jul har vi også funnet frem lysestakene til vinduskarmene og julestjerna til kjøkkenvinuet. Og det skal jeg si var spennende!! Lillegutt har her hentet fram den ene slik at han og lillesøster kan "leke" med den.


I går kveld gikk også strømmen. Og som det typisk nok er, så gikk den akkurat da det var leggetid for våre to minste, og vi måtte ha strøm for å få lage flasker.... Heldigvis var strømmen borte i bare 30 minutter, og kvelden ble likevel reddet. De to eldste hadde gledet seg hele dagen til å se julekalenderen på TV2, olsenbandens første kupp (og eldstejenta sa i dag at i kveld kommer olsenbandens andre kupp...), og strømmen kom tilbake midt i den. De fikk da sett slutten. Etter at de to minste hadde sovnet, koste vi oss med taco til de to eldste skulle legge seg. Fikk en urolig kveld, for minstejenta har blitt forkjølt (igjen.... :-( )og lillegutt var dårlig i magen. Tåler ikke at det blir mye søtt som kaker og sjokolade.


Etter ei urolig natt var det morgen allerede kl 6.30 for lillegutt, og jeg måtte stå opp. Prøvde å få ham til å legge seg til i fanget mitt da vi kom på stua, men det ga jeg fort opp. Satte på barne-tv, og la meg godt til rette i godstolen. Lillegutt satt og så på reprisen av Barnas Superjul, så jeg fikk sove litt til. Ikke den beste søvnen man kan få, men det hjelper da på.
Klokken 8 vekte vi de andre og så lagde vi frokost. Prøver å spise sammen på helg. Det var også 1. søndag i advent, så vi tente lys. Koselig det!
Vi har også tatt bilder til årets julekort og fått bestilt dem. Så nå begynner vi å komme i rute til jul etter den rotete uka vi har hatt med begravelse og hurtig ferdigstillelse av soverommet i kjelleren. Blir ikke gjort så mye når man har besøk heller.... Men det er koselig med besøk, for all del!!















Ingen kommentarer: