02 mai 2010

Da er Tyrkiaturen bestilt!!

Etter å ha ventet lenge på at Norwegian skulle legge ut flybilletter til Antalya, Tyrkia for november, har vi nå endelig fått bestilt tur til Kemer i oktober/november!

Turen skal vi ha sammen med et vennepar av oss og deres tre barn. Disse barna er omtrent like gamle som våre tre, og alle er gode venner. De går på samme skole og barnehage, så de kjenner hverandre godt fra før.

Vi har hatt to turer til Tyrkia tidligere. Da har vi reist i oktober (når det har vært høstferie), men denne gangen må vi ta turen litt seinere. Mannen til venninna mi er nemlig sjømann, så det måtte passe med turnusen hans. Slik er det bare :-).

De to gangene vi har vært der før har vi bodd i leiligheten til min mamma og stefar i Camyuva ca én times kjøring sør for Antalya. De eier to leiligheter der, og hvis du er interessert i å leie kan du ta kontakt med dem via bloggen deres Tyrkiasolen.

Leilighetene til min mamma og stefar ligger i 1. og 2.etasje til venstre på dette bildet.

Denne gangen skal vi leie leilighet i Kemer, bare 5 minutters kjøretur unna Camyuva. Dette pga at mamma og stefaren min også skal nedover når vi skal dit. Og siden vi er så mange (vi er jo 10 stk totalt), hadde vi måttet hatt begge leilighetene de har. Så vi fant ei leilighet som har 4 soverom og sengeplass til 10 pers. Perfekt!

Nå kan vi bare begynne å glede oss!!


Ingen kommentarer: