24 mai 2010

Ut på tur :-)

I dag bestemte vi oss for å ta oss en tur til Julneset og se på bunkersene fra krigen. Ungene hadde ikke vært med dit før, og de syntes det var kjempespennende.
To jenter som er meget skeptiske for å gå inn i en av bunkersene.

På Julneset er det mange bunkeresere, og ungene skulle gjerne utforske alle :-) Når det viste seg at de fleste bare hadde ett rom, var det neste så de ble skuffet.

Her er de på taket av den ene.
På Julneset er det stier på kryss og tvers, og det er fint opparbeidede stier som gjør det lett fremkommelig også for dem med barnevogn og eventuelt med rullestol.


Etterhvert ble minstefrøkna sliten i beina, og vi satte oss på en av de mange benkene for å spise litt kjeks og drikke litt saft.
På tur tilbake maste ungene om at vi skulle gå tilbake til den første bunkersen vi kom til. Den var nemlig den største vi gikk inn i idag. Denne gangen var også jeg og minstejenta med inn.
"Kom da, mamma!"

Vi hadde med en lommelykt til å bruke inne i bunkersene, men ungene var likevel skeptiske. Det var svart som natten der, og det var nok greit at iallefall én voksen var med inn.

Alt i alt fikk vi en kjempefin dag. Hadde selvsagt håpt på bedre vær, for etterhvert ble det ganske så surt og kaldt. Det blir nok flere turer hit i løpet av sommeren, for dette likte ungene kjempegodt!

Ingen kommentarer: