07 oktober 2007

Ei travel helg er over

Så er endelig ungene i seng, og jeg kan slappe av etter ei travel men morsom helg. Det har vært full fart med gipsfigur-maling, lys-støping, middagsbesøk og ikke minst høydepunktet denne helga; Ormen Lange åpningen som vi fikk delta på fra Aker Stadion. Det var et kjempebra show, og vi koste oss skikkelig!! Multimediashowet de hadde ordnet var helt fantastisk. De hadde blant annet filmet Nyhamna fra en båt som kjørte, og du følte virkelig at du satt i den båten!! I tillegg var det et kjempebra scene-show med mange artister. Stemningen var stor! Da det var tid for å åpne selve Ormen Lange på Nyhamna, ble det overført direkte inn på stadion. Må bare si at jeg trodde at Kongen skulle erklære Ormen Lange for åpnet da han var ferdig med å løfte den hendelen, og ikke at Eivind Reiten skulle gjøre det..... Men, men, det var vel slik det skulle gjøres. Vi som bor her i kommunen var dessuten så heldige at vi var VIP gjester!! Sikkert første og siste gang det for min del.... Vi fikk gratis skyss med buss til og fra, og vi gikk inn gjennom en egen inngang. Fra Gossen gikk det to hurtigbåter i skytteltrafikk. Så da har vi endelig fått godene av den store utbygginga i kommunen vår. Da det var ferdig på stadion begynte det å blåse og regne så da gikk vi på Petrines Pizza og spiste pizza og tok et par pils. Siste gratis-bussen hjem gikk kl 23.30, så det ble tidlig kveld på oss. Koselig var det i allefall!!

I dag skulle egentlig jeg og de to eldste ungene gå på Hundetjønna igjen, men da det regnet og blåste så fælt bestemte vi oss for at det var for grisete vær. Kjente dessuten at jeg var sliten i beina etter å ha stått i nesten 4 timer i går kveld. Så da ble dagen benyttet til å male gipsfigurer (ungene gjorde det), og jeg støpte julelys som vi skal male på. Trenger fine nisselys i jula!! I ettermiddag hadde vi bestemødrene til mannen min på besøk. Vi hadde invitert dem på fårikål. Det var skikkelig nam,nam. Koste oss også med vafler og is til kaffen etterpå.

Så det var helga mi. Travel, men koselig!!

2 kommentarer:

TM sa...

Så gøy at dere fikk være med på showet! Lurte litt på om dere skulle dit!

Ankestin sa...

Var heldige og fikk barnevakt, så da måtte vi bare!! Fikk testa ut om det funka greit med nabojenta som barnevakt, og det gikk helt utrolig bra. Hun ville ikke at vi skulle komme hjem!! Koste seg skikkelig!! Så nå har vi vel fått oss fast barnepike. Blir muligheter til å få dra på kino eller noe nå da.