30 oktober 2007

Home sweet home

Så har vi kommet vel hjem fra Bergen. Vi har hatt ei koselig helg, selv om den ble litt amputert av at lillegutt ble syk. Han har fått øyebetennelse på begge øynene og han har fått en kraftig forkjølelse og feber. Feberen har ligget på ca 39 grader hele helga, og i morges ringte vi legen. Ville få konstatert at det var kun forkjølelse siden han har hatt feber såpass lenge, og få medisin mot øyebetennelsen. Han har nemlig vært plaget med det før. Han fikk det like etter at han ble født, og vi fikk det ikke bort før etter 5 mnd og 2 forskjellige kurer. Håper det går bedre nå. Så det har vært ei helg med lite søvn (de to minste har holdt hverandre og oss våkne...), og ikke riktig så mye avslapping sammen med mamma og dem som vi hadde håpet på. Men vi får ta det igjen i jula. Da kommer de hit og skal være her til 1.nyttårsdag. Blir koselig det.

Det er i allefall veldig godt å være hjemme igjen, selv om det er trivelig å være på tur. I dag begynte det å snø våt snø, så det er greit at vi er ferdig med den lange kjøreturen og alle fjellovergangene. Ble litt lengre tur enn vi hadde tenkt da vi var på vei hjem i går. På vei ned fra Utvikfjellet måtte vi stanse pga at en lastebil med asfalt hadde kjørt utfor og lå i grøfta. I steden for å vente på at de skulle dra ham opp igjen, kjørte vi til Anda og tok ferga over til Lote. Ei ferge ekstra ble det, men jeg tror ikke vi brukte så mye lengre tid enn vi hadde gjort hvis vi hadde ventet på at bilbergingen skulle bli ferdig.....

2 kommentarer:

S10ne sa...

Er det beste med å være borte det - det å komme HJEM igjen! Ingenting slår det! Egen seng, eget hus, egne ting - love it!

Ankestin sa...

Kjekt å være på besøk, men "borte bra men hjemme best"!!! Uten tvil!!