21 oktober 2007

Søndags-kos

I dag har vi hatt en rolig dag. Eldstemann har også vært her, og da prøver vi å finne på litt forskjellige ting. Han har en tendens til å bli utålmodig siden han ikke har så mange kompiser her..... I dag var det oppholdsvær og gode temperaturer, så etter frokost kledde vi på oss og gikk en tur opp til barnehagen. Det er stor stas for eldstejenta som "viser" oss alt som om vi ikke har vært der før, og hun omtaler alt som "hennes". Det var bare så vidt eldstemann fikk renne på rutsjebanen siden det var hennes.... Lillegutt var ikke sååååå liten lengre, så han gikk hele veien selv. Det blir et langt stykke å gå for de små føttene. Men da vi kom til barnehagen, var han i full vigør. Han gikk rett bort til denne postbilen. Deretter oppdaget han rutsjebanen og søledammene. Han prøvde å drikke av pyttene....
Jeg måtte prøve en av de nye lekeapparatene de har fått..... Er skikkelig i farta her!!

Go`jenta har klatret på taket av ferga, og roper til lillebror. Det tok noen minutter før han skjønte hvor hun var.....
Etter at vi hadde vært i barnehagen ei lita stund gikk vi til skolen for å leke litt der. Eldstemann hadde allerede gått dit for å spille fotball med noen andre gutter, så vi skulle møte han igjen.

På skoleplassen har det også kommet noen nye lekeapparater, og de skulle prøves. Mannen min nåtte selvsagt prøve. Ungene digger jo at vi voksne er "barnslige" også!!









2 kommentarer:

S10ne sa...

Det såg ut til at det ikke bare var de små som koste seg ja - kom frem ungen i dere voksne også ser jeg :) Moro det!

Ankestin sa...

Mitt motto er; "Man er ikke voksen før man tør å være barnslig". Lever ofte opp til det her hjemme.... :-D Når ungene står med store øyne og måpende munn er det suksess!!!