22 april 2010

Bursdagsfeiring

Denne uken hadde eldstejenta mi bursdag, og den ble feiret på Barnas Lekeland i Molde. Siden vi bor et lite stykke unna, bestemte vi oss for å låne minibuss slik at vi kunne ta med alle barna som var invitert. Vi bad om at alle leverte sine håpefulle hjemme hos oss, og så kjørte vi hver enkelt hjem til seg når vi kom tilbake.

I bussen på tur til byen var det stor stemning og høyt volum :-)!
Vel fremme på lekelandet var det visst blitt dobbeltbooket på det rommet hvor "våre" unger skulle være, så da ble det lek først.
Det ble litt lenge for ungene å vente på å få komme inn på "Diskoteket" hvor de skulle få mat og drikke, så da de endelig fikk komme inn var de nærmest utsultet. De kom jo omtrent direkte fra SFO, så det ble nok litt i overkant lenge før det ble mat.

Vel inne i diskoteket fikk ungene pølse m/brød, brus og is. De kunne også synge karaoke og danse.
Da de var ferdige med maten, skulle bursdagsbarnet åpne gavene sine. Da ble de bedt om å sette seg i en ring på gulvet. De skulle spille "Flasketuten peker på" for å bestemme hvilken gave som skulle åpnes. Den som flasken pekte på skulle gi bursdagsbarnet sin gave. Det ble litt kluss med "reglene", men det var en populær måte å dele ut gavene på :-)

Etter at gavene var åpnet, var det på tide å løpe av seg litt sukker og energi:-). Ungene trengte virkelig å få løpe av seg litt, så da ble det litt forsinket avreise hjemover. Kan si det sånn at det var litt roligere i bussen på tur hjem....

Bursdagen ble en suksess, og bursdagsbarnet var storfornøyd.

3 kommentarer:

Anette {foreldremanualen} sa...

Så gøy! :-D

Karen Marie sa...

No skulle i ønska at i va lita igjen... :p høres ut som en bra bursdagsfeiring.

Ankestin sa...

Ble en kjempefeiring, ja. Noe annet enn det vi hadde da vi var små:-).