06 april 2010

Påsketur

Påsken er en tid hvor man skal slappe av, kose seg og lade batteriene til hverdagen begynner igjen. En naturlig del av dette er å finne på ting sammen med barna. Hvis været tillater det, er det utrolig koselig å ta turen ut i naturen.

Vi har i påsken vært kjempeheldig med været. Solen har vært fremme så godt som hver eneste dag, og temperaturen har ligget på rundt 8 grader i skyggen.

På påskeaften bestemte vi oss for å pakke ned pølser og tilbehør, drikke og ved, for så å ta turen til gapahuken. Her er det fint ordnet med bålbrenningsplass og sittebenker, og det er en passe tur å gå selv med små barn.
Etter litt slit med å få skikkelig fyr på bålet (veden vi hadde var litt rå...), fikk vi endelig grille. Ungene koste seg skikkelig, og etter at pølsene var spist var det tid for å leke "Kaptein Sabeltann" på en av de store røttene som lå like ved.
Ungene hadde et stort område å boltre seg på, og vi voksne kunne boltre oss med å ta bilder av ungene! Man får så utrolig mange flotte motiv når man er ute i naturen!

Det ble en kjempeflott dag, og jeg vurderer om dette kan være et alternativt sted å feire bursdag for eldstejenta mi :-)

Ingen kommentarer: